Appareils et accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
3110 kJ /
743 kcal
Lipides
41 g
Fibre
24.1 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Vloeibare custard
Pas d’évaluation
Basis karamel
25min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Karamelpudding
1h
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Pas d’évaluation
Pulled pork burgers
Pas d’évaluation
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min