Appareils et accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Prép. 5min
Total 25min
4 porties
Ingrédients
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
8 g
Calories
3110 kJ /
743 kcal
Lipides
41 g
Fibre
24.1 g
Glucides
79 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sloppy Gold Rush Burgers
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Scandinavische hamburger
4h 10min
Gefermenteerde rode uien
96h
200 g ui kleuren
25min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Pas d’évaluation
Aardappelmuizen
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30min
Ovenschotel van aardappelen
1h 30min