Appareils et accessoires
Karamel parfait
Prép. 20min
Total 7h
10 stuks
Ingrédients
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Protides
6 g
Calories
1801 kJ /
430 kcal
Lipides
33 g
Fibre
0.6 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Karamel maken
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Pas d’évaluation
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Crème karamel (flan)
5h 30min
Lemon curd
20min
Aardbeiendaiquiri
10min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3h 15min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Cava Cocktail Surprise
4h 10min
Vegan croissants met notenvulling
Pas d’évaluation