Appareils et accessoires
Mini lemon curd tarts
Prép. 30min
Total 2h 20min
48 pieces
Ingrédients
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces200 g
-
sour cream120 g
Lemon curd filling
-
white sugar240 g
-
freshly squeezed lemon juice150 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs3
-
fresh berries of choice, to decorate
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
6.1 mg
Protides
1.1 g
Calories
422.3 kJ /
100.5 kcal
Lipides
6.8 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
4.2 g
Glucides
9.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Rose gold baking
21 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Delicious lemon pudding
55min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1h 5min
ANZAC biscuits
40min
Classic chocolate fudge
3h 10min
Pavlova towers
4h 30min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min
Aussie damper
45min
Lemonade scones
25min
Sticky date pudding
1h 30min
Buttermilk scones
35min