Appareils et accessoires
Banoffee arctic roll
Prép. 10min
Total 28h 40min
10 portions
Ingrédients
Banana ice cream
-
ripe bananas (approx. 500 g), cut into slices5
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pouring (whipping) cream45 g
Caramel sauce
-
butter cut into pieces80 g
-
double cream110 g
-
dark brown sugar40 g
-
caster sugar40 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
Vanilla sponge
-
butter for greasing
-
caster sugar plus extra for sprinkling125 g
-
eggs room temperature5
-
vanilla bean paste1 tsp
-
self-raising flour125 g
-
icing sugar for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
287.6 mg
Protides
6.1 g
Calories
1600.4 kJ /
381 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
8.7 g
Glucides
50.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Beat the heat
23 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Layered Jaffa® slice
2h 30min
Sangria ginger punch
1h 5min
Crème brûlée
7h
Salted caramel soufflés
35min
Choc-mint milk
15min
Lemon ice cream torte
48h 40min
Bee sting cake
6h 50min
Apple crumble meringue slice
2h 45min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27h 35min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Sherbet bags
4h 20min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min