Appareils et accessoires
Chocolate custard mille feuille
Prép. 30min
Total 8h 15min
6 portions
Ingrédients
Pastry cream
-
cornflour50 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk220 g
-
unsalted butter20 g
-
eggs2
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate broken into pieces50 g
Puff pastry
-
plain flour plus extra for dusting (see Tips)250 g
-
unsalted butter chilled, cut into pieces200 g
-
sea salt½ tsp
-
lemon juice2 tsp
-
water chilled100 g
Assembly
-
icing sugar for dusting
-
fresh raspberries (approx. 12)50 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
232.6 mg
Protides
8.9 g
Calories
2390.5 kJ /
569.2 kcal
Lipides
35.3 g
Fibre
2.4 g
Graisses saturées
22.7 g
Glucides
54.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon meringue pie
3h
Crème brûlée
7h
Chocolate sauce
20min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Gravity cake
2h
Rosewater madeleines
30min
Cheat's mascarpone
22h
Iced puff pastry
40min
Lime meringue tartlets
2h 40min
Pavlova towers
4h 30min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Classic lemon tart
3h 10min