Appareils et accessoires
Hokkaido Cupcakes
Prép. 10min
Total 45min
5 pieces
Ingrédients
-
egg yolks (approx 3 yolks)45 g
-
caster sugar70 g
-
vegetable oil20 g
-
full cream milk45 g
-
superfine flour sieved60 g
-
egg whites (approx. 4 whites)135 g
-
cream of tartar (optionnel)⅛ tsp
-
whipping cream200 g
-
instant custard powder10 g
-
icing sugar to garnish1 tsp
-
fresh mixed berries to garnish50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
95 mg
Protides
7 g
Calories
1304 kJ /
312 kcal
Lipides
20 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Party Bites
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Sotong
1h 15min
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Pas d’évaluation
Hash Browns
20min
Bomboloni with Custard
3h 30min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Gluten free waffle cones
35min
Mee Soto
1h 10min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Mantao
1h