Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g dried risoni pasta
- 1000 g skinless, boneless chicken thighs, cut into halves
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 3 garlic cloves
- 1 bunch asparagus, cut into pieces, stalks and tips kept separate
- 1 onion, cut into quarters
- 1 broccoli stem (approx. 150 g), cut into pieces (see Tips)
- 1 cauliflower stem (approx. 100 g), cut into pieces (see Tips)
- 180 g dry white wine
- 50 g unsalted butter
- 350 g water
- 1 tbsp Dijon mustard
- 4 sprigs fresh thyme or herbs of choice, leaves only (see Tips)
- 1 ½ tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g fresh baby spinach
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1941.5 kJ / 464 kcal
- Protides
- 40.6 g
- Glucides
- 36.9 g
- Lipides
- 14.9 g
- Graisses saturées
- 6.3 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 262.6 mg
Recettes alternatives
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Baked Chicken Pizzaiola
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Cottage pie
1h 30min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Leek, chilli and chorizo sauce
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Jo Whitton's Wholesome meatball soup
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Coq au vin blanc with mashed potato
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Apricot Chicken
35 Min
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Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
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Chicken meatballs with coconut rice
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Low waste chicken lasagne
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