Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans

Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans

4.7 35 évaluations
Préparer. 10min
Total 2h 10min
4 portions

Ingrédients

  • double cream
    600 g
  • garlic cloves thinly sliced
    2
  • fine sea salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground nutmeg
    ¼ tsp
  • English mustard
    30 g
  • runny honey
    100 g
  • dark brown sugar
    30 g
  • unsmoked gammon joint, boneless lightly scored
    1000 - 1200 g
  • water
    500 g
  • fresh thyme
    2 sprigs
  • dried bay leaves
    2
  • fresh rosemary
    1 sprig
  • onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • carrots cut in pieces (3 cm)
    100 g
  • celery cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • black peppercorns
    1 Tbsp
  • cloves
    1 tsp
  • potatoes peeled, thinly sliced in rounds (4 mm)
    1000 g
  • fine green beans trimmed
    400 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 1321.2 kcal / 5527.7 kJ
Protides 65.2 g
Lipides 81.3 g
Glucides 90.9 g
Fibre 10.6 g
Graisses saturées 42.7 g
Sodium 3179.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...