Appareils et accessoires
Abrikozen ketchup
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
-
zachte gedroogde abrikozen, ontpit200 g
-
water600 g
-
gele tomaten rijp, steelbasis verwijderd400 g
-
verse gember in fijne plakjes20 g
-
uien gehalveerd125 g
-
teentje knoflook1
-
olie2 el
-
suiker70 g
-
ciderazijn80 g
-
zout1 tl
-
mosterdzaad helder1 tl
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
gemalen piment1 snuifje
-
gedroogde gemalen kurkuma¼ tl
-
kruidnagel1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 4 portie
Protides
17 g
Calories
4900 kJ /
1172 kcal
Lipides
24 g
Glucides
186 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauzen
14 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Charoset
15min
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1h 30min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2h 40min
Half bolletje vanille en karamel
Pas d’évaluation
Kruimeldeeg
5min
Aardbeien curryketchup
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoenborst
Pas d’évaluation
Basisbouillon
Pas d’évaluation
Eendenlever
33h
Penne met mosselen
1h 5min