
Appareils et accessoires
Curry ketchup
Préparer. 15min
Total 30min
4 jars
Ingrédients
-
pickled gherkins cut in pieces150 g
-
onions cut in halves150 g
-
butter60 g
-
sugar40 g
-
curry powder (40 g) (e.g. Zanzibar or Madras curry powder)4 heaped tbsp
-
crushed tomatoes, canned1000 g
-
tomato ketchup500 g
-
tomato purée (concentrated)70 g
-
salt plus extra to taste2 tsp
-
sambal oelek (20 g)2 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)1
-
fruit vinegar20 g
Infos nut. par 1 jar
Calories
401 kcal /
1680 kJ
Protides
8 g
Lipides
15 g
Glucides
56 g
Fibre
6.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse