Appareils et accessoires
Paleo Focaccia
Prép. 15min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
large eggs6
-
canned coconut milk4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
coconut flour3 oz
-
almond flour1 oz
-
tapioca flour½ oz
-
baking powder paleo-approved (see Tip)1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
362 mg
Protides
6 g
Calories
849 kJ /
203 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paleo A Clean Bake
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Paleo Sausage Breakfast Biscuits
1h 15min
Paleo Sandwich Bread
3h 20min
Almond Milk
1h 20min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1h 20min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h
Paleo Breakfast Cereal
40min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Pozole Verde
2h