Appareils et accessoires
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
Prép. 10min
Total 30min
12 pieces
Ingrédients
-
rolled oats, gluten free plus 2 tbsp for topping4 oz
-
rice flour3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
-
banana cut in half7 oz
-
frozen berries5 oz
-
large eggs2
-
Greek yogurt4 oz
-
4 - 5 oz maple syrupcoconut sugar4 - 5 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder1 oz
-
baking powder2 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pieces
Sodium
161.4 mg
Protides
4.9 g
Calories
696.5 kJ /
166.5 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
32.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast on-the-go
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Superfood Breakfast Muffins
1h
Protein Boosted Banana Bread
2h
Chocolate Avocado Mousse
10min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Boosted Breakfast Muffins
1h
Gluten-Free Banana Bread
55min
Pumpkin pancakes
1h 35min
Veggie and Fruit Muffins
30min
Apple Pancakes
2h
Sweet Potato Pancakes
20min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Black bean brownies (Toddlers and beyond)
25h 20min