Appareils et accessoires
Chocolate-dipped Fruit
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Toppings
-
desiccated coconut40 g
-
hazelnuts40 g
Chocolate and Assembly
-
coconut oil50 g
-
maple syrup to taste30 - 50 g
-
cacao powder2 Tbsp
-
fresh strawberries220 g
-
mandarins (approx. 150 g), peeled, in segments, white pith removed3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
4 mg
Protides
3 g
Calories
897 kJ /
217 kcal
Lipides
18 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant-based Kitchen
30 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Ice Cream Sandwiches
18h 55min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9h 35min
Biscuits aux fruits confits (Candied Fruit Cookies)
1h 20min
Icing sugar
5min
Flour From Cereal Grains or Pulses
5min
Chopped Onions
5min
Cherry and Hazelnut Muesli Bars
1h
Raspberry and lime sorbet
10min
Exotic Smoothie
5min
Nectarine and Raspberry Ice Cream Sandwiches
19h 15min
Skin glow detox juice
10min
Beetroot and Berry Sorbet
5min