![Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DFC96B82-8957-4AD6-BC04-A212952AB4CF/Derivates/F325D143-335E-4C0E-B64A-AFF1B1B60485.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tbsp dark brown sugar
- 2 tsp salt
- 1 tsp whole black peppercorns
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp dried red chili flakes
- ¼ tsp ground cloves
- 1 pork tenderloin (approx. 16-24 oz), cut in half
- 8 oz shallots, quartered lengthwise
- fresh lemongrass (4 in. piece), quartered lengthwise
- 65 oz water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 1 oz lemon juice
Ginger Glaze
- 4 oz dark brown sugar
- 2 tsp ginger, minced
- 1 tbsp corn starch
- 4 oz water
- 2 oz rice vinegar
- 1 oz soy sauce
- non-stick spray oil
- fresh parsley, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1803 kJ / 431 kcal
- Protides
- 38 g
- Glucides
- 42 g
- Lipides
- 12 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 628 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Pulled Pork Burgers
4 Std. 50 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1 godz. 50 min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Sous-vide Steak
1ч. 30 мин.
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min