Appareils et accessoires
Pork and prawn dumplings
Prép. 40min
Total 55min
12 portions
Ingrédients
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
112.6 mg
Protides
3.9 g
Calories
213 kJ /
50.7 kcal
Lipides
1.8 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dinner for two
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Dim sum 'Shao mai'
2h
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Wonton soup
1h
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27h
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Kewpie mayonnaise
10min
Cha gio (spring rolls)
55min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h