Versions compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protides
- 6.5 g
- Glucides
- 3.4 g
- Lipides
- 10.1 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 472.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min
Chinese pork with vegetables
1小时 20 分钟
Thai beef salad
1小时 20 分钟
Wonton soup (pork)
45 Min
Thai chicken wraps
40 Min
Dan dan mian (dandan noodles)
1h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4 godz. 20 min
Thai beef salad
1h 15min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Gyoza meatballs
35 Min
Pork belly with spring onions
1h 10min