Appareils et accessoires
Banh Mi
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
cucumber julienned4 oz
-
carrots julienned4 oz
-
daikon (Japanese radish) julienned4 oz
-
jalapeño pepper sliced1
-
rice vinegar2 oz
-
ginger peeled, in pieces1 in.
-
fresh cilantro leaves only15 sprigs
-
palm sugarbrown sugar1 oz
-
breaded chicken tenders, frozen (approx. 1½-2 lb)1 package
-
mayonnaise4 oz
-
Sriracha hot sauce1 - 2 oz
-
fresh baguette1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1614 mg
Protides
41 g
Calories
3891 kJ /
930 kcal
Lipides
49 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
10 g
Glucides
83 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Street Food
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beer Pickles
24h 20min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Chicken Pad Thai
45min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45min
Kung Pao Chicken
1h 5min
Manhattan Clam Chowder
55min
English Breakfast Popovers
35min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2h 45min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Ramen Noodle Soup
40min