Appareils et accessoires
Tinga de Pollo
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
7 oz feta cheese, in piecespanela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces7 oz
-
onions quartered10 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
tomatoes quartered10 oz
-
2 chicken stock cubeshomemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
1 oz brown sugar, in pieces (see Tip)piloncillo in pieces (see Tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
18 taco shellsMexican tostadas18
-
sour cream to serve8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1261 mg
Protides
52 g
Calories
2766 kJ /
661 kcal
Lipides
33 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
14 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pan de Muerto
4 godz.
Carnitas
50 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pork Tortas
2 godz. 20 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Tortilla Soup
25 min
Pollo Pibil
1 godz. 30 min