Appareils et accessoires
Lams- en Quinoastoofpot
Prép. 15min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
water350 g
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd (zie tips)20 g
-
uien bruin, gesneden in partjes150 g
-
knoflookteentjes2
-
olie met neutrale smaak1 eetlepel
-
selderstengel in stukjes gesneden (3 cm)1
-
tomatenpuree80 g
-
gemalen komijn2 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
gemalen kaneel¼ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
wortelen in blokjes gesneden (3 cm)200 g
-
lamsvlees in blokjes gesneden (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
zout om op smaak te brengen
-
zwarte peper, gemalen om op smaak te brengen
-
champignon de Paris, vers wit, in vier gesneden200 g
-
courgette in blokjes gesneden (approx. 2 cm)170 g
-
maïskorrels, bevroren90 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
5.7 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Pas d’évaluation
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Pas d’évaluation
Mojito
5min
Vanille Yoghurt
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Speculoos druiven tiramisu
1h
Nyonya kip-curry bun
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Druiven en cava trifle
Pas d’évaluation