Appareils et accessoires
Crab Stuffed Lobster Tails
Prép. 20min
Total 50min
2 portions
Ingrédients
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (optionnel)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
56 g
Calories
3192 kJ /
763 kcal
Lipides
56 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5 min
Lemonade (TM5 Metric)
10 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Garlic Shrimp
35 min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Shrimp Sauté
25 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Lobster Bisque
1 godz. 50 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min