Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 32 oz shellfish, e.g. littleneck clams, black mussels
- 16 oz fresh raw small shrimp, peeled and deveined (thawed if frozen)
- 2 oz squid tubes (calamari), cut into ¼ in. rings
- 3 oz yellow onions, quartered (approx. ½ medium onion)
- 2 oz shallots, quartered (approx. 1 large shallot)
- 2 oz fennel, cut into pieces (approx. 1 medium bulb)
- 1 oz carrots, cut into pieces (approx. ½ medium carrot)
- 1 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- 4 - 6 garlic cloves
- 1 oz unsalted butter
- 2 tsp olive oil
- 1 tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried oregano
- ¼ tsp dried red chili flakes
- 28 oz canned diced tomatoes (approx. 1 can)
-
8
oz clam juice
ou 8 oz seafood stock - 2 oz dry white wine
- 1 oz tomato paste
- 1 dried bay leaf
- 10 oz firm white fish, e.g. cod, halibut, cut into pieces (approx. 1 in.)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1481 kJ / 354 kcal
- Protides
- 32 g
- Glucides
- 18 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 3 g
Collection(s)
Recettes alternatives
New England Clam Chowder
45min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Creamy Mushroom Soup
25 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10 min
Crab Cakes
1h 35 min
Caesar Salad
30 min