
Appareils et accessoires
Pasta salad with trout and vegetables
Préparer. 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice freshly squeezed100 g
-
salt1 ½ tsp
-
trout fillets, skinless400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. mezze penne rigate), 10 minutes cooking time240 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
garlic clove1
-
salted capers rinsed30 g
-
black olives, pitted80 g
-
cherry tomatoes cut in halves or quarters350 g
-
ground black pepper (optionnel)1 pinch
-
lemon juice (optionnel)10 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
357 kcal /
1497 kJ
Protides
21 g
Lipides
14 g
Glucides
35 g
Fibre
5.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse