Appareils et accessoires
Rose syrup
Prép. 5min
Total 20min
35 portions
Ingrédients
-
white sugar400 g
-
water100 g
-
rose water (see Tips)170 g
-
salt1 pinch
-
glucose syrup (see Tips)60 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
natural food colouring (pink)1 tsp
-
fresh rose petals (optional - see Tips)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
0 g
Calories
215.5 kJ /
51.3 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0 g
Glucides
12.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Essentials
11 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nyonya Spice Paste
15min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6h 40min
Ais kepal gula melaka (shaved ice with palm sugar syrup)
20min
Sambal kacang (peanut sauce)
35min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30min
Peanut chutney
10min
Lemon rasam
40min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Lemongrass, mint and ginger tea
10min