Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
800
g czarnej fasoli, z puszki, z zalewą
ou 800 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, z zalewą - 200 g wody
-
2
łyżeczki koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
ou 2 kostki bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszone - 500 g krojonych pomidorów, z puszki
- ½ łyżeczki papryki wędzonej, mielonej
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki soli (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 porcję
- Calories
- 653.2 kJ / 156 kcal
- Protides
- 14 g
- Glucides
- 35 g
- Lipides
- 1.6 g
- Fibre
- 14.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45min
Krem z zielonej soczewicy z jajkiem przepiórczym
45min
Zupa krem z porów
30min
Orientalny krem z fasoli
30min
Zupa krem z ciecierzycy
30min
Zupa szpinakowa z imbirem
30min
Zupa z chleba
20min
Zupa z papryki i parmezanu
20min
Zupa krem z groszku
40min
Krem paprykowy z pianką bazyliową
40min
Zupa krem z marchewki z tymiankiem
35min
Zupa krem z soczewicy z kurkumą
40min