Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 2 tablespoons for frying
- 1 red onion (approx. 180 g), cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh mushrooms, cut into quarters (e.g. button or Swiss brown)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- ½ tsp sumac
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 1 tsp chia seeds
- 1 ½ tbsp psyllium husks
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 6 bread rolls of choice, cut into halves horizontally (see Tips)
- 6 slices vegan cheese (see Tips)
- iceberg lettuce, to serve
- ketchup, to serve (see Tips)
- tomatoes, cut into slices, to serve
- red onion, cut into slices, to serve
- avocado, flesh only, cut into slices, to serve
- vegan mayonnaise, to serve (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1860.7 kJ / 443 kcal
- Protides
- 12.8 g
- Glucides
- 44.4 g
- Lipides
- 21.4 g
- Fibre
- 10.9 g
Recettes alternatives
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20h 15min
Millet cashew stir-fry
30 min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Vegan mayonnaise
15 Min
Mediterranean capsicums
2h
Savoury tofu quiche
1h 30min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1h 20 min
Tofu scramble
25 min
Vegan walnut and black bean burger
4h 40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Sweet potato lasagne
1h 20 min