![Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9699E6AE-A5F9-44FF-A34D-1112737018F1/Derivates/0c44869e-70ea-4285-ae5e-0f16b60e2e7d.jpg)
Versions compatibles
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 28 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Loaded Potato Waffle
50 min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Caesar Salad
30 min
Venezia Bread
11h
Peking-Style Duck Pancakes
11hod. 25min
Focaccia with Rosemary and Honey
1 godz. 10 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Homemade Pasta
1 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1 godz. 40 min