Appareils et accessoires
Mint choc chip ice cream
Prép. 15min
Total 4h 15min
6 portions
Ingrédients
-
shelled unsalted pistachio nuts200 g
-
coconut cream chilled (see Tips)320 g
-
fresh mint leaves12
-
pure maple syrup140 g
-
vanilla bean paste (see Tips)1 tsp
-
food-grade peppermint oil (see Tips)1 - 2 drops
-
cacao nibs4 tsp
Chocolate coating
-
coconut oil200 g
-
pure maple syrup100 g
-
raw cacao powder120 g
-
salt1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11.2 g
Calories
3287.6 kJ /
783.8 kcal
Lipides
65.3 g
Fibre
9.8 g
Glucides
37.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant to Plate
120 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut butter and cookie ice cream
13h 15min
Vegan butter
8h 5min
Spooktacular snow cones
10min
Prune jam
55min
Slushy-style juice
10min
Peanut butter and jam doughnuts
2h 40min
Choc-mint milk
15min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min
Maca chocolate bark
50min
Buckwheat and date bliss balls
24h 20min
Ice cream cone cupcakes
55min
Vanilla protein balls
20min