Appareils et accessoires
Lime meringue tartlets
Prép. 35min
Total 2h 40min
12 pieces
Ingrédients
Pastry
-
egg1
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
lime zest only (no white pith)1
-
plain flour220 g
Lime curd
-
fresh limes juice only (approx. 60 g)3
-
caster sugar120 g
-
unsalted butter cut into pieces60 g
-
egg yolks3
-
cornflour1 tsp
Meringue
-
egg whites room temperature3
-
icing sugar (see Tips)100 g
-
vanilla bean paste½ tsp
-
cream of tartar¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
22.4 mg
Protides
4.1 g
Calories
1220.5 kJ /
291.7 kcal
Lipides
13.8 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
8.2 g
Glucides
39.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
High Tea
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Lemon meringue pie
3h
Profiteroles
2h
Choux pastry
1h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Lemon delicious
1h 5min
Apricot apple pie
1h 40min
Lemon tart
2h 15min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2h 30min
Chocolate fondants
30min
Iced puff pastry
40min