Appareils et accessoires
Beef Empanadas
Prép. 15min
Total 1h 10min
12 pieces
Ingrédients
Pastry
-
salt1 tsp
-
vegetable shortening2 ½ oz
-
all-purpose flour13 oz
-
warm water divided6 - 6 ½ oz
Beef filling
-
flank steak semi-frozen, thinly sliced, divided19 ½ oz
-
pitted black olives3 oz
-
red bell pepper de-seeded and de-stemmed4 oz
-
white onion cut into pieces2 oz
-
olive oil½ oz
-
fresh Roma tomatoes quartered5 oz
-
garlic cloves2
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
oregano¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
all-purpose flour to dust
-
large egg beaten for egg wash1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
1121 kJ /
268 kcal
Lipides
12 g
Fibre
1 g
Glucides
26 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Carnitas
50 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Spanish Rice
30 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1 Std. 10 Min
Beef Tostadas
1 Std. 10 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chicken Fajita Soup
50 Min
Biscuits
40 Min