Versions compatibles
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Preparation Before Demo
- 320 - 350 g aubergines, diced (1 cm) (1-2 aubergines)
- 400 g chicken breasts, halved horizontally then sliced (0.5 cm)
- 200 g sugar snap peas (optionnel)
Quick Flatbreads
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp granulated sugar
Frozen Fruit Sorbet
- 50 g sugar, adjust to taste
- 500 g frozen fruit, (e.g. banana and strawberry mix)
- 2 tsp lemon juice (optionnel)
- 1 egg white, from medium or large egg (optionnel)
Aubergine, Spinach and Lentil Curry
- 120 g onions, quartered (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved (with seeds)
- 15 g olive oil
- 150 g red split lentils, rinsed
- 15 g tomato purée
- 300 g water
- 3 tsp garam masala
- ½ tsp fine sea salt
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 350 g cherry tomatoes, halved
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2747 kJ / 657 kcal
- Protides
- 33.6 g
- Glucides
- 83.7 g
- Lipides
- 18.6 g
Recettes alternatives
Carrot and Coconut Salad
5min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1 godz. 30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Chicken Provencale
1h
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1 godz. 30 min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1h 40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min