Appareils et accessoires
Fatayer (spinach turnovers)
Prép. 30min
Total 1h 35min
32 portions
Ingrédients
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
177.6 mg
Protides
1.7 g
Calories
297.7 kJ /
70.9 kcal
Lipides
3 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
8.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Authentic Lebanese
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Grilled eggplant dip
2h
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1h 40min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4h
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese pies
1h 25min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Tarator (tahini dip)
5min