Appareils et accessoires
Tarator (tahini dip)
Prép. 5min
Total 5min
437 g
Ingrédients
-
tahini200 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
garlic cloves2
-
water (see Tips)100 - 200 g
-
lemon juice to taste100 - 120 g
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 437 g
Sodium
1403.7 mg
Protides
35 g
Calories
5125.1 kJ /
1224.9 kcal
Lipides
107.9 g
Fibre
19.2 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
52.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35min
Falafel
25h 30min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Burfee
24h 30min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1h 30min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Toum
15min
Traditional hommus
25h 5min