Appareils et accessoires
Squid and Shrimp Risotto
Prép. 15min
Total 1h
15 portions
Ingrédients
-
large shrimp15
-
garlic cloves divided3
-
extra virgin olive oil divided3 oz
-
water28 oz
-
red onion quartered6 oz
-
squid sliced into rings (½ in.)10 ½ oz
-
white wine2 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
saffron threads1 pinch
-
Arborio rice9 oz
-
salt1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
6.4 g
Calories
558 kJ /
133 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
0 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spanish Tapas
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Chicken Adobo
1h 25min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Mushroom Risotto
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Floating Islands
40min
Salmon Tartare
10min
Chicken Fricassee
50min
Garlic Shrimp
35min