Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Sarmalele cu păsat
-
250
g păsat
ou 250 g bulgur - 1200 g apă
- 6 - 12 frunze de varză creață (6 frunze mari sau 12 frunze mici)
- 180 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 200 g ciuperci proaspete (ex. champignon, ciuperci de pădure, shiitake)
- 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 - 1 ½ linguriță sare
- ½ - ¾ linguriță piper negru măcinat
Sosul
- 30 g unt, nesărat sau sărat
- 80 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime
- ½ - ¾ linguriță sare
- ¼ - ½ linguriță piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1185 kJ / 283 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 5 g
Recettes alternatives
Supă marocană picantă de linte
Pas d’évaluation
Băutura îndrăgostiților
Pas d’évaluation
Cod de Crăciun la cuptor (Portugalia)
1 godz. 15 min
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Pas d’évaluation
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30min
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1h
Iahnie de fasole
30 Std. 45 Min
Chiftele din carne de miel în stil grecesc (Keftethes)
40min
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2 godz.
Sarmale
1hod. 50min
Piure de fasole albă cu spanac
30min
Maioneză fără ou
10 min