Appareils et accessoires
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
Prép. 20min
Total 1h
50 pieces
Ingrédients
Dough
-
water120 g
-
butter cut in pieces110 g
-
flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
salt1 pinch
Filling
-
unsalted pistachio nuts30 g
-
butter10 g
-
pitted dates300 g
-
ground cardamom1 tsp
Assembling and baking
-
egg1
-
1 tbsp milkwater1 tbsp
-
sesame seeds20 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1.1 g
Calories
251 kJ /
60 kcal
Lipides
2.7 g
Glucides
7.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kashta cream
10min
Sweet cheese pastry (knafeh)
3h
Semolina cake (namoura)
1h 50min
Soft date cake with walnuts
1h 10min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2h
Milk pudding (mouhallabieh)
15min
Za'atar flat bread (mankouche)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Cheese sambousek
1h 45min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Yoghurt and cucumber salad
5min
Beans with beef in tomato sauce (fasouliah)
13h 30min