Appareils et accessoires
Taart van pindakaas en chocolade
Prép. 10min
Total 1h 20min
12 porties
Ingrédients
-
ongezouten boter130 g
-
zelfrijzende bloem80 g
-
bloem70 g
-
havervlokken100 g
-
gedroogde, geraspte kokosnoot70 g
-
bruine suiker70 g
-
knapperige pindakaas120 g
-
honing80 g
-
ei1
-
melkchocolade druppels160 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
7.2 g
Calories
1500 kJ /
357 kcal
Lipides
23.1 g
Fibre
3.4 g
Glucides
30 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Zoete verleiding
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Snelle brownie
25min
Naan (Hindoe brood)
2h
Mini monsters
1h 25min
Limonade
5min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Worteltaart
2h
Driedubbele chocoladetaart
2h 30min
Mediterrane kippenpastei
50min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h
Chocolade sneeuwballen
1h
Koekjes met chocoladedragees
1h