
Appareils et accessoires
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
Préparer. 20min
Total 1h 35min
8 portions
Ingrédients
Filling
-
onions cut into quarters150 g
-
sunflower oil40 g
-
pine nuts70 g
-
lamb meat finely minced400 g
-
salt1 tsp
-
freshly ground pepper1 tsp
-
ground cinnamon1 pinch
Kibbeh
-
lamb fillet sinew free, cut into cubes (3 cm)500 g
-
ice cubes4
-
onions cut into quarters200 g
-
fine bulgur wheat rinsed with cold water and strained well (see tip)300 g
-
salt2 level tsp
-
ground cinnamon2 level tsp
Assembly and baking
-
sunflower oil plus extra for greasing10 g
-
freshly ground pepper (optionnel)1 level tsp
-
Arabian spice mix (optionnel)1 level tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
463 kcal /
1937 kJ
Protides
31.3 g
Lipides
23.6 g
Glucides
31.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse

The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International