Marble sponge slice with peach crème
TM5 TM6

Marble sponge slice with peach crème

1.3 (3 évaluations )

Ingrédients

Sponge cake

  • 4 eggs
  • 200 g sugar, plus 2-3 tbsp extra
  • 1 tbsp vanilla sugar, homemade
  • 100 g plain flour
  • 100 g starch, e.g. corn starch or potato starch
  • 1 tbsp baking powder
  • 1 tbsp cocoa powder

Crème filling

  • 8 gelatine leaves (approx. 15 g)
  • water, cold, for soaking gelatine
  • 200 g cream, 30-40% fat
  • 470 g peach halves, canned (weight after draining)
  • 200 g curd cheese (quark)
  • 40 g sugar
  • 1 tsp vanilla sugar, homemade

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1407 kJ / 336 kcal
Protides
8 g
Glucides
53 g
Lipides
10 g
Fibre
1.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives