Chocolate cake pops
TM6 TM5 TM31

Chocolate cake pops

3.6 (5 évaluations )

Ingrédients

Chocolate cake

  • 100 g hazelnuts
  • 120 g dates, pitted, halved
  • 2 eggs
  • 30 g oil
  • 1 tsp vanilla aroma
  • 200 g buttermilk
  • 100 g flour
  • 30 g cocoa powder
  • 1 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powder
  • 1 - 2 pinches salt

Cake pops

  • 15 g freeze-dried raspberries
  • 50 g blanched almonds
  • 100 g crunchy peanut butter, unsweetened
  • 400 g dark chocolate, in pieces (see tip)
    ou 400 g white chocolate, in pieces (see tip)
  • 3 tbsp oil
  • shredded coconut, raw or toasted, for coating (optionnel)
  • coloured sprinkles, for decorating (optionnel)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1136.8 kJ / 271.7 kcal
Protides
5.8 g
Glucides
21.5 g
Lipides
19.2 g
Graisses saturées
6.3 g
Fibre
4.3 g
Sodium
126.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives