Versions compatibles
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g morcovi, tăiați bucăți
- 300 g praz, tăiat segmente
- 200 g nap, tăiat bucăți
- 100 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 800 g apă
- 2 lingurițe sare
- 2 prize piper măcinat
-
200
g spanac tânăr, proaspăt
ou 200 g frunze de spanac proaspăt, rupte grosier - 40 g unt, nesărat sau sărat, cuburi
- 100 g roșii, cubulețe
- 8 ouă, foarte reci (vezi recomandarea)
- sare, după gust
- piper măcinat, după gust
- 400 g pâine albă, prăjită, tăiată bastonașe
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protides
- 13 g
- Glucides
- 34 g
- Lipides
- 9 g
- Fibre
- 5.6 g
Recettes alternatives
Tocană de miel cu mentă, cu legume gătite la aburi
Pas d’évaluation
Biscuiți și Sos
Pas d’évaluation
Boeuf bourguignon; Budincă de lămâie cu sirop de lămâie
Pas d’évaluation
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25min
Ras el Hanout
15min
Bolul cu tofu, legume și sos dulce-acrișor
Pas d’évaluation
Chilli vegetarian
1h 5min
Chifteluțe de cartof dulce și spanac
30min
Bolul-curcubeu
1 Std. 20 Min
Supă de carne (7-9 luni)
1u.
Tocăniță de fasole cu perișoare
45 min
Sarmale cu păsat, cu sos de ciuperci
1h 40min