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Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
-
20
g light sesame oil
ou groundnut oil - 100 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in large pieces (4 cm)
- 150 g bacon cubes
- 30 g soy sauce
- 2 tsp sugar
-
1
heaped tsp stock paste, homemade
ou 1 stock cube (for 0.5 l) -
350
g short grain rice (18-20 minute cooking time)
ou long grain rice (18-20 minute cooking time) - 1200 g water
- 400 g mixed vegetables (e.g. broccoli or cauliflower in small florets, frozen peas, green beans or courgettes cut in pieces)
- 4 medium eggs
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1748 kJ / 418 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 54 g
- Lipides
- 15 g
- Fibre
- 4.4 g
Recettes alternatives
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
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Pasta and Chickpea Salad
25min
Asparagus and Pea Pasta
20min
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Potato and Vegetable Salad with Chicken
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Mediterranean Salad
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Rice Salad with Eggs and Tuna
1h