![Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0DA902BF-A7DE-4E9D-9EE5-7413B4CBB2F3/Derivates/B19085B5-CB60-4912-AB52-4B0334F1716B.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steamed Buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
ou 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine sea salt
Pulled Pork and Apple
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 1 tsp fine sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion, quartered
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut in pieces
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut in eighths
- 40 g olive oil, plus extra to rub over skin
- 2 tsp smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 Tbsp brown sugar
- 50 g cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 Tbsp chicken stock paste (see tips)
- 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp whole milk, for brushing
- salad leaves, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3745 kJ / 891 kcal
- Protides
- 48.9 g
- Glucides
- 80.1 g
- Lipides
- 40.7 g
- Fibre
- 7 g
Recettes alternatives
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Pulled Pork Buns
6h 20 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 Min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5h 50min
Chicken Enchiladas
1 Std.
Pizza Dough
1 Std.
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 Std. 10 Min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 Std.
Pulled Pork Rolls
30 min