Appareils et accessoires
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
Prép. 10min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
Crumble
-
cornbread cut in pieces200 g
-
pitted black olives50 g
-
olive oil50 g
Filling
-
garlic cloves4
-
onions100 g
-
olive oil30 g
-
tomatoes quartered300 g
-
green pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
red pepper cut in pieces (1 cm)100 g
-
white wine20 g
-
dried bay leaf1
-
haddock fillets skinless, boneless (approx. 520 g)4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
29.9 g
Calories
2113 kJ /
505 kcal
Lipides
27.6 g
Glucides
34.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
WHITE FISH
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 Min
Salmon and Fennel Risotto
25 Min
Orzo pasta with chicken and pesto
30 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Turkey Crumble
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
One-pot Moussaka
30 Min