Appareils et accessoires
Flaky filo fingers
Prép. 35min
Total 1h 30min
36 portions
Ingrédients
-
unsalted butter cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2 - 3
-
olive oil20 g
-
frozen chopped spinach thawed and excess moisture squeezed out (approx. 250 g after moisture removed)500 g
-
feta cheese crumbled (see Tips)200 g
-
ricotta drained250 g
-
egg1
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
filo pastry (approx. 375 g)18 - 20 sheet
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
154.7 mg
Protides
2.7 g
Calories
406 kJ /
203 kcal
Lipides
7.4 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
4.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Coleslaw
10min
Basic muffin mix
30min
Mediterranean carrot fritters
1h
Sausage dogs
2h 5min
Mini cheese scones with savoury butter
30min
Whoopie pies
1h 20min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Seeded sausage rolls
50min
Simple butter biscuits
3h 20min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Pikelets
35min