Appareils et accessoires
Ginger paste
Prép. 10min
Total 15min
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
2244 mg
Protides
1.6 g
Calories
2114 kJ /
503 kcal
Lipides
50.8 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red curry paste
15 Min
Garam masala
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Everyday Indian curry paste
30 Min
Tandoori chicken
45 Min
Madras curry powder
15 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Garlic paste
20 Min
Garam masala powder
5 Min
Rogan josh
1 Std. 35 Min
Chicken 65 and green chutney
1 Std. 5 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min