Appareils et accessoires
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
Prép. 25min
Total 2h 30min
4 portions
Ingrédients
Dough
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
water220 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong white bread flour200 g
-
spelt flour200 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Topping
-
fine sea salt to taste2 - 3 pinches
-
chicory quartered450 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
Taleggio rind removed, cut in pieces (2 cm)200 g
-
shelled walnuts roughly chopped, to taste10 - 15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26.6 g
Calories
3130 kJ /
748 kcal
Lipides
39.7 g
Fibre
11.6 g
Glucides
75.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Spring
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Spelt bread
1 godz. 45 min
Spinach and Ricotta Ravioli
1 godz. 30 min
Satay Tofu Kebabs
1 godz. 5 min
Vegan Summer Rolls
35 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Sweet Potato Crust Pizza
1 godz. 15 min
Chickpea Gratin
1 godz.
Rustic bread
2 godz.
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2 godz.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Happy Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Summer Rolls with Peanut Sauce
1 godz.