Appareils et accessoires
Chicken with egg and almond sauce
Prép. 10min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
almonds toasted100 g
-
eggs hard-boiled2
-
extra virgin olive oil100 g
-
onions cut into pieces300 g
-
garlic cloves3
-
chicken thighs, skin on, with bones1200 g
-
white wine200 g
-
water50 g
-
saffron threads1 pinch
-
salt1 tsp
-
bay leaves, dried2
-
pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
50.62 g
Calories
2312 kJ /
553 kcal
Lipides
35.92 g
Glucides
5.17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Hakka Yam Abacus
20min
Honey loquat paste
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Pumpkin soup
35min
Veracruz Fish
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min