Appareils et accessoires
Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
Prép. 20min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
blanched almonds80 g
-
salted butter cold, diced90 g
-
plain flour200 g
-
caster sugar100 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
Crumble
-
salted butter diced100 g
-
sugar75 g
-
plain flour130 g
-
ground cinnamon1 tsp
Filling
-
pears peeled, quartered, cored, cut in pieces400 g
-
rhubarb cut in pieces350 g
-
sugar50 g
-
red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
8.4 g
Calories
2598.3 kJ /
621 kcal
Lipides
31.4 g
Glucides
76.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
PEARS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Applesauce Cake
1h 15min
Mini Apple and Cinnamon Muffins
30min
Madeira Cake
1h 30min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1h 30min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Peach and Plum Fruit Cobbler
1h
Everything Cookies
50min
Pear and Walnut Cake
1h 35min
Courgette and Dried Fruit Scones
30min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Chocolate Beetroot Muffins
30min
Apple Crumble Cake
1h 10min