Appareils et accessoires
Poppy seed and rosemary crispbread
Prép. 20min
Total 1h 15min
30 slices
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
wheat grains300 g
-
poppy seeds50 g
-
milk250 g
-
butter
-
fine salt½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
ground cardamom1 tsp
-
plain flour for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Protides
3 g
Calories
314 kJ /
75 kcal
Lipides
4 g
Fibre
1.7 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Gifts
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Mango chutney
1h 20min
Pear twists on chocolate custard
Pas d’évaluation
Sautéing Red Pepper with Onions
Pas d’évaluation
Flour from cereal grains or pulses
5min
Koshari stew
45min
Coconut Milk
25min
Cachupa with pork and beans
Pas d’évaluation
Baked beans
20min
Sticky toffee puddings
1h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13h 15min
Baguette
3h 45min