Prawn Gratin with Pink Peppercorns

Prawn Gratin with Pink Peppercorns

3.8 9 évaluations
Préparer. 5min
Total 30min
6 portions

Ingrédients

  • shallots halved (approx. 30 g)
    2
  • olive oil plus 1 Tbsp for frying
    5 g
  • cognac
    1 tsp
    1 tsp brandy, French
  • pink peppercorns
    1 tsp
  • sour cream
    300 g
  • unsalted butter for greasing
  • raw prawns, peeled
    400 g
  • fine sea salt or to taste
    3 pinches
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • fresh chives chopped
    1 Tbsp
  • egg yolks from large eggs
    2

Infos nut. par 1 portion

Calories 217 kcal / 908 kJ
Protides 13.6 g
Lipides 16.9 g
Glucides 2.7 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...